Meteen naar de inhoud

Medeoprichter Daan Roovers wint UU Studentenprijs 2021

Tijdens de opening van het academisch jaar op maandag 6 september heeft onze medeoprichter en voorzitter van BoKS Daan Roovers de prijs voor Bijzondere Bestuurlijke en Maatschappelijke Verdiensten in ontvangst mogen nemen.

De jury onderstreept het ”groot maatschappelijk belang” en benoemt het oppakken van een ”urgent en acuut” probleem. Zij is ge├»nspireerd door de bevlogenheid, vindingrijkheid, betrokkenheid en het doorzettingsvermogen van Daan en bestempelt de voordracht van Daan als ”kwalitatief van zo hoog niveau”. Lovende woorden, die LOS van harte aanneemt.

Lees hier de hele Laudatio.

Foto: Universiteit Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *